Mmm



Roskilde imorgon förresten. Hyfsat taggad.

+ och mest -

bla bla random dålig ursäkt till dåligt bloggande bla bla bla.

Typisk grej som gör mig sur; 
Jag har precis börjat uppskatta Snow Patrol väldigt mycket mer än tidigare. Tidigare var det liksom ok låtar, nu lyssnar jag på dem varje dag. Därför började jag kolla upp om de tänkte spela i Stockholm inom den närmaste framtiden, vilket visade sig vara sådär lagom icke-troligt, eftersom de tydligen spelade här för mindre än en månad sen. Det är alltså andra gången något i stil med det här händer mig. Jag börjar bli seriöst irriterad. Förra gången var det faktiskt värre, då började jag sådär halvt avguda Black Kids några veckor efter Accelerator-festivalen, där de tydligen spelade. Och där jag var. Utan att gå på deras konsert, givetvis. Mnnghr.

Typisk grej som gör mig glad (och påverkar min dygnsrytm negativt):
http://www.brokenpicturetelephone.com (ansträngningen för mig att fixa det här till en klickbar länk är väldigt mycket större än ansträngningen för er att klippa & klistra. Möjligtvis blev ansträngningen ungefär lika stor med den här förklaringen.)
Hursomhelst, se till att ni inte har något viktigt inplanerat närmaste timmen och klicka in på game archive.


I övrigt... Fantastiskt uttråkad på jobbet. Jag vill åka till Roskilde nu! Sen måste jag komma på hur jag ska handskas med vardagstristessen t.o.m. September. Har laddat hem typ 30 P3-dokumentärer, att ligga och chilla i en otroligt solig (joho - kommer den visst vara!) trädgård hela Juli (då jag har "semester") och lyssna på spännande dokumentärer, på en ipod jag tänkte sno av någon tills dess, kanske råder bot? Eller så blir det tokbra väder, härliga sommarnätter i underbara människors sällskapoch bara allmänt toknajs. Kan vi spika det? Båda två alltså.