Ha!

Jag har äntligen bevisat att det är onödigt att förbereda sig inför ett prov. Fysikprovet kom tillbaka idag. VG - katching! Man kunde inte få högre heller. Kemiprovet idag gick även det bra, även fast jag knappt förberedde mig alls.
Nu sitter jag och skriver ett gymnastikarbete. Om jag blir klar innan nio ikväll så har jag lovat mig själv att gå på studentskiva. Skulle inte bli förvånad om jag blir halvt klar med arbetet och ändå beslutar mig för att påbörja den här långhelgens nedbrytande av min lever!

Någon som vet hur man får bort sugmärken snabbast möjligt? Tacksam för svar...


They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

Vilken jävla seg dag...

... skrivit nationellt prov i svenska i typ sex timmar. Lagom pigg efter det. Forskarskolemöte som var på tok för långt och onödigt. Hem och laga middag själv och försöka plugga lite kemi - weii, min härliga framförhållning. Kemiprov imorgon och jag har väl mer eller mindre börjat få grepp om vilka sidor det är jag ska kunna. Nu är det bara att lära sig dem. Mmm... Kaffe...

Puss.

Bra helg!

Redan i fredags på dagen kände jag på mig att det skulle bli en riktigt skön helg. Jobbet på morgonen gick schmoove och eftermiddagens fotbollsträning med korplaget var nog det bästa jag presterat på bra länge. Jag toppar formen inför morgondagens match!
På kvällen var det då dags för studentskiva med sagotema. Mtp hur jävla lik jag är Harry Potter, blev det att införskaffa ett par runda glasögon och en trollstav. Sorted. En sådär lagom ambitiös utklädnad om man jämför med andra, som verkade ha lagt ner många timmar på att efterlikna någon sagofigur. Samtidigt var jag inte sämst (Hej Steffe). Nåja, det var en väldigt trevlig tillställning - även fast min kropp tycker att mängden gratis sprit kunde varit mindre ;)
Vaknade (som jag typ alltid gör på helgen) i bäddsoffan i Adam och Steffes / Steffe och Adams lägenhet och konstaterade att jag faktiskt inte gjort bort mig alltför mycket kvällen innan. Baksmällan åtgärdades av två snabba whiskey's och efter en stor kebabpizza var det dags att bege sig till Östra, för att värma lite inför matchen. Klar alkisvarning på mig. Matchen var sjukt bra och det var grym feststämning på Stadion, för mycket tid spenderades självklart i medlemstältet där vi kom fram till att man borde förlänga halvtidspauserna - så att man hinner dricka mer öl. Resten av dagen/kvällen var grymt skön - och ändå lyckades jag vakna upp imorse, knappt bakis alls!
Idag har jag hunnit städa och varit på bio med pappa och sett filmen "Darling". Länge sen jag såg en så bra svensk film faktiskt. Riktigt välgjord med bra skådisar. En del sköna skratt varvades med lite djupare tankegångar kring livet. Rekommenderas!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Villareal - Barcelona.

ArnoCost_Arias-Magenta(DaveSpoonToolroomRemix)wRobin
Så jävla tung!


Allt blev ju bra ändå :)

Tror nog bara jag var outsövd och allmänt seg förra inlägget - det här gick ju braa ju!

Måndag - Vilken jävla match och vilken fest!

Tisdag - Kommer till skolan, lite små-bakis och funderar lite på hur jag ska lyckas recensera en bok som jag har läst 30 sidor utav. Ha! Det var ju aslätt! Bara sitta och hitta på en massa ju :) På eftermiddagen började jag få lite ångest över nästkommande dags fysikprov. Påpassligt fick jag då reda på att jag fick platsen på forskarskolan i sommar. Sweeeet! 100 poängs projektarbete i trean avklarat, samtidigt som man får prova på att leka forskare. Lär nog bli jävligt intressant.

Onsdag - Lite ångest över att jag inte lyckades hitta min fysikbok dagen innan och därmed hade pluggat exakt noll minuter till provet. Gick fan bra ändå :) Dessutom insåg jag att jag är ledig på fredag, mao är det bara en liten torsdag kvar tills jag tar helg! Kom hem efter skolan, somnade, vaknade när pappa kom hem runt halv åtta. Lär bli en jävla massa sömn inatt! Kan inte hitta mina labbanteckningar och pallar inte sätta mig in i gympa-arbetet (som tydligen skulle in nästa vecka), så jag tänkte nog fortsätta kolla på serier. Redan uppe i två avsnitt Seinfeld, två avsnitt Scrubs och ett avsnitt Sex and the City. Jag kanske borde typ... Läsa böcker eller något sånt :)

Aja, bara en tråkig dag kvar tills fredagen och lördagens roliga förehavanden!

Det kändes jävligt pretto-bög att välja Petters låt, för det första så hatar jag den och för det andra så rullar pengarna inte alls in som de ska :) Får ta en annan passande låt...

The Who - Won't get fooled again

Ehh... Roskilde... Vill dit...

Ur funktion.

Känner mig fortfarande trasig. Nästan allt känns kasst just nu. Kom fram till att jag för tillfället kan glädjas åt två saker.

1. Vädret.
2. Hemmapremiär imorgon. Fotboll. Stadion.

I övrigt känns allt så jävla värdelöst just nu. Har brutala mängder att göra i skolan. Jag kommer antagligen inte att hinna med allt. Jag vill få tillbaka de tre senaste månaderna av mitt liv som jag tydligen slängt bort på något. Någon. Jag vet hur jävla klyschigt och pretentiöst det låter - men fawk - det stämmer ju.

Och ja, jag vet att jag kom hem från Barcelona nyss. Och ja, det var en underbar resa och en grymt soft stad. Men allt jag känner är typ att jag vill åka tillbaka och vara kvar där. Länge.

Dessutom åkte Deniz, Linnea och Jenny till Frankrike igår och jaa... Det suger. Det är ju nästan de enda jag umgås riktigt nära med... Iaf i skolan. Skulle nog behövt uppmuntras av dem den här veckan...

Nåja, på fredag är väl allt över för stunden och sen borde allt bli mycket enklare att uthärda.

Fredag - Studentskiva. Kan bli sjukt kul.
Lördag - Fotboll igen. Kan bli sjukt kul.

Och så var det en jävla massa i skolan igen veckan därpå.

Helgen därpå kan bli sjukt kul också.

Martin fyller 18 - fest.
Kalmar borta - fest.


Det finns ju en del att se fram emot. Jag måste bara orka med den här veckan.
*Bokrecension på tisdag. - Jag har inte läst boken än.
*Fysikprov på onsdag. - Jag har inte öppnat boken än.
*Två biologilabbar och en fysiklabb till på torsdag. Ugh. Bit ihop.
*Idrottsuppsats till på fredag (hoppas verkligen att det inte är till på onsdag). Piece of cake. Tror (hoppas) jag.
*Och så ber vi till alla möjliga sorters väsen om att Deniz och Jenny bara jävlades med mig när de sa att vi ska ha muntligt nationellt prov i svenska den här veckan.

Hard-Fi - Living for the weekend
Behöver jag motivera?

Skriver igen när jag har tid (om jag inte brutit ihop totalt och lagt in mig själv på nån soft avdelning dvs).

Sliten...

...på alla sätt och vis. Jävla 6:or för 45 kronor på Treat. Jävla jag för att jag inte kan sova ut ordentligt. Jävla jag som är sjukt bakis. Jävla krångliga tjejer som gör en förvirrad. Jävla jag som låter mig själv blir förvirrad. Jag behöver en paus. Fem dagar i Barcelona kunde inte vara mer lägliga. Hoppas bara vädret fixar till sig. Jag vill ha 25 grader och sol, tack. Kan någon fixa det?

Nee, men allt löser sig säkert. Semester och när man kommer hem får det bli en fresh start typ...

Ha, jag lyckades nästan lura en tjej att jag var Pete Dohertys kusin igår! Fett stolt.

Påskimiddag väntar nu. Zzz...

Anna Ternheim - To Be Gone
Chillmusik. Vackraste rösten i världen. Sinnesstämningen stämmer överens på nåt sätt...

Kortare inlägg.

Ahh, jag har haft sjuka mängder att göra på sistone och nu har jag bara en kort stund över till bloggande.

PÅSKLOV! Fan vad härligt. Jag undrar liite över hur fan min kropp funkar när jag blir småfull på en jävla after school-öl. Sen var det dags att tvätta och städa typ - som vanligt på torsdagar. Efter det var gick jag ut och tog nån kanna med bästa snubbarna. Man var ju tvungen att stilla nerverna inför premiären. Idag blev det ölfrukost. Ska röra mig inåt stan strax.

Får se om jag hinner skriva nåt mer innan jag åker till Barcelona på måndag.

Dagens låt:

The Killers - For reasons unknown
Fan vad jag vill åka till Roskilde...