Utgångsreflektion

Onsdagar är helt sjukt mycket bättre kvällar att gå ut på än helger. Det är inte lika mycket folk, framförallt är det inte lika mycket living-for-the-weekend-woho-nu-är-det-helg-och-därför-ska-jag-supa-ner-mig-som-ett-svin-människor ute. Softa klubbar med bra musik (undantag i onsdags) och skönt folk. Oftast mycket folk man känner. Man går hem efter att haft riktigt kul, dricker lite resorb, sover gott och går upp tidigt på morgonen, inte bakis. Bara trött. Men kaffet i caféterian är billigt och starkt. Vakterna brukar vara mindre dryga på onsdagar också. Kan ju vara bra att komma överens med dem.

Så kontentan är att jag ska börja chilla mer på helger och gå ut på onsdagar. Förutom imorrn kanske. Svartklubb i en boxningshall lockar lite grann.

Utsövd

För en gångs skull. Sov runt elva timmar i natt. Vaknade rätt tidigt så jag hann göra en god frukost. Satt och läste tidningen och mådde allmänt soft. Så började jag prata med pappa. Två minuter senare smälldes det i massa dörrar och pappa stormade ut ur lägenheten, ursinnig. Det enda jag gjorde var att säga vad jag tycker, i detta fall; sanningen. Det var kanske därför han tog så illa upp.¨

Frukosten förstörd. Pallrade mig istället iväg till min nye advokat och gick igenom allt möjligt som skulle kunna tas upp på måndag. Det kändes bättre efteråt. Mindre nervositet och så insåg jag att jag egentligen inte ska göra så mycket. Jag ska berätta om en sak och sen sitta tyst. Ganska skönt egentligen.

Något som inte är skönt är att jag har två rätt så viktiga prov nästa vecka. Dessa kommer väl antagligen gå åt helvete då jag inte riktigt finner sinnesro nog att koncentrera mig ordentligt på plugg. Särskilt inte den dödstråkiga fysiken.

Nu ska jag ta en liten eftermiddagstupplur innan det är dags att städa.

Hepp

Blir inget releaseparty ikväll. Jag som hade sett fram emot det ett bra tag nu. Jävla smidigt att dra på sig vinterkräksjukan, eller vad fan det är för något, just nu :( Nåja, får väl bli att slappa vidare i soffan med Ben&Jerrys och landskamp. Vill man att Sverige går vidare eller vill man att det går åt helvete så att Lagerbäck äntligen försvinner?

Kent var sådär. För mycket från nya skivan och när de väl körde annat så var det för många dåliga main-stream-låtar... Typ Musik non stop och Kärleken väntar. Avslutningen var dock grymt bra! Vinter02, 747 och Mannen i den vita hatten. Sjukt bra! Men överlag så var det rätt segt, inget bra drag och inte alls lika kul som konserten '05.

Kaiser Chiefs å andra sidan var helt sjukt bra! Bättre än Manu Chao t.o.m. Orkar inte skriva om det nu, får bli när jag är feberfri.

Ciao!

...

Jag hatar sångerna jag skrivit
Jag hatar allt jag nånsin sagt
och jag hatar den jag blivit
när jag trott att jag haft makt
Jag hatar klyschorna jag spridit
på sång och dans och sprit
Man kanske borde ta sitt liv nu
men jag trivs ju så bra i min svit
Älskling,vi ska alla en gång dö

Så du tog min hand i vimlet
och sa älskling allt är skit
och mitt cyniska hjärta flimrar
när mitt livs kärlek drar sin kniv
Du sa: Vi följs väl åt till himlen
men gör det bästa av vår tid
och jag hör klockorna som ringer
för världens äldsta raggningsreplik
Du sa: Älskling vi ska alla en gång dö

En av de där dagarna...

... då man bara vill slå på något. Hårt.

Legat och vridit mig i sängen hela natten. Vaknar upp och känner mig helt körd. Tredje morgonen i rad. Glider till badrummet och skvätter vatten i ansiktet. Uppfriskande. Mobilen ringer och jag tar upp den morgonrocksfickan. Händerna är blöta och mobilen slinter. Rakt ner i toaletten. Underbart. Resten av morgonen spenderas åt att ta isär och torka varenda jävla bit av mobilen. Glömmer helt bort tiden. Ingen frukost - måste rusa till skolan. Matteprov som första lektion. Missar tåget. Nästa är försenat. Mobilen knasar som fan. Yippie. Den är två måander gammal. Garantin täcker nog inte idioti. Nu har man lärt sig att alltid fälla ner toalocket iaf.

Kommer fram till skolan. Missar en fjärdedel av provtiden. Inser att jag inte har förberett mig tillräckligt. Det går som det går. Håltimme. Ska egentligen försöka mig på gårdagens fysiklabb. Haha. Fattar ingenting. Plågas igenom hela fysiklektionen. Sjukt hungrig. Sjukt trött. Skolan slutar. Frihet. Funderar på om jag orka göra något alls på kvällen eller bara ligga hemma och tycka synd om mig själv och min mobil. Bestämmer mig för att inte Kentdeppa. Bra val. Jävligt lyckad kväll!

Nu sitter jag här på jobbet och feyser, med fem timmars sömn i kroppen och allmänt otaggad på allt. Måste hem och powernapa. Ikväll är det Kaiser Chiefs. Fuck yeah! Och sen ska jag antagligen träffa facebookbruden.

So long!

Hell yeah!

Ben&Jerry's finns numer att köpa som kulglass på Sleven i Gallerian. Det här innebär alltså att man kan testa flera olika smaker utan att behöva pröjsa 50 spänn för varje smak. Idag delade jag och Nea på Caramel Chew Chew, Cookie Dough, Fossil Fuel och Phish Food. Så jävla gott. Chokladsmakerna är, i regel, mindre goda än andra smaker. Vanilla Toffee Crunch är klart godast. Jag vill tillbaka och prova fler smaker... Damn, vad tjock jag kommer att bli.

Annars då?

Ahh, jag har suttit och pluggat en hel del på sistone. Fast mestadels kollat på Weeds egentligen. Mamma hade en utställning igår också. Händelserikt liv... Men snart är det ju helg igen!

Kaiser Chiefs spelas flitigt om dagarna och på lördag är det dags. Kan bli grymt.

Chockerande

Jag insåg precis att jag velat lära mig något i skolan. Det fanns alltså kunskap, i klassrummet, som jag ville ha förmedlad till mig. Helt sjukt. Förstår ni? Jag läste alltså vanlig kurslitteratur och kände mig manad att fortsätta - frivilligt! Det var intressant, fascinerande och jag ville fördjupa mig än mer i ämnet.


Jag känner mig pånyttfödd.

Hjärnskakning, höstlov och annat

Det är helt tomt på jobbet, inga kunder och ingenting som behöver göras. Perfekt tillfälle att lägga ifrån sig biologiboken och skriva nåt på bloggen med andra ord.

Jag har lite ont i huvudet, känner mig lite småseg och är ganska sömnig. Nej - jag är inte bakis. Jag har åkt på en hjärnskakning faktiskt. Hamnade i lite knas med några mindre trevliga vakter när jag var ute i helgen och ahh... Läs nyheterna eller nåt.

Så, hela lovet har spenderats i liggande position, för det mesta med slutna ögon, annars gloendes på typ McGyveer  eller nåt annat kasst (ok, McGyveer är kult och allt det där, men fyfan vad tråkigt det är egentligen) på TV. Serierna på TV håller verkligen hög klass... Simpsons är faktiskt det enda vettiga. De nya avsnitten på 6an är rätt sköna. De känns uppdaterade på något sätt. De har ju drivit så pass mycket med det stereotypa gamla hillbilly-samhället att idéerna tagit slut.  Eller ja, det känns uttjatat iaf. De senare avsnitten känns mycket modernare i sina fördomar, som att de har bytt till en nyare hillbilly-samhällsstereotyp, 10-20 år efter den originella stereotypen typ. Ja alltså, ni ser hur tråkigt jag har haft det... Att sitta och fundera på såna grejer betyder nog att man har ganska lite andra saker för sig.

Jag har faktiskt försökt plugga också, utan någon större framgång. Hjärnskakningen medför tydligen koncentrationssvårigheter. Jag undrar hur länge det kommer att vara min ursäkt i skolan framöver. "Nej, tyvärr, jag har inte pluggat till kursprovet i Fysik, jag har fortfarande men efter hjärnskakningen för två månader sen." Det måste väl funka?

Dags att  göra ett till försök med biologin... Sen blir det hockey! Efter det väntar god middag hemma hos pappa och sen bär det iväg till Gröndal för en (för min del) lugn hemmafest.

Ciao!