Jag vill sova.

Bara lite kvar nu. 50 glosor på franska och två labbrapporter till imorgon. Sen kan jag sova. Gått runt som ett lik hela dagen. Otippat att biologiförhöret motsvarade något som andra lärare skulle kalla ett stort prov. Men snart är det helg. Då får man sova ut och vila ordentligt. Inget jobbigt att göra. Inget alls. Förutom nåt åtta timmar långt högskoleprov från 8 på lördagsmorgonen. Suuuuck. Sen blir det ett par öl med Tess och lite annat folk, jag är för trött för att hålla reda på vilka jag har sagt att jag ska ut med.
Börjar längta sjukt mycket till påsklovet. Fredagen kommer bli gryyym. Allsvensk premiär efter ett lååångt vinteruppehåll. Träffa alla sköna individer igen. Det känns som att man inte har varit på fotboll på evigheter. Utgång på kvällen känns ganska given.
Söndag; Barcelona! Jag har aldrig varit där, men enligt en jääävla massa människor är det en riktigt fet stad. Ska bli skönt att turista lite i fem dagar. Shoppa... Sola... Kanske bada om vädret tillåter, dvs om det är över 25 grader i vattnet, jag är lite mesig...
Var och shoppade med Deniz idag också. Lyckades äntligen hitta ett par jeans som faktiskt funkade. Fjärde veckan gillt typ. Känns skönt att fortfarande ha hela studiebidraget kvar, även fast jeansens pris var ganska högt...

Ahh nee, borde verkligen skriva klart labbarna nu, alternativt gå och sova någon halvtimme.

The Coral - Dreaming of you får bli dagens låt. Så jävla bra. Blir alltid på bra humör när den spelas.

Ciao.






Blä.

Jag lyckades sabba min axel i lördags så jag pallar inte skriva nåt just nu, då det gör ont bara jag rör armen typ. Inget var brutet eller ur led iaf. Värktabletterna funkar, men de gör att jag går runt och är fett seg hela tiden.
Ehh, annars är det väl ok. Lite jobbiga saker i allmänhet just nu, men det är ju vår - klart man mår bättre då!

Stone Roses - I wanna be adored.

Ehh, typ bästa låten någonsin.

Ahh men jag skriver nåt mer när det typ inte gör så jävla ont att göra det.

Herregud...

Fy satan vad trött jag är! Jag är nog inte byggd för att kunna sova mindre än sju timmar, två nätter i rad. Önskar ju att jag hade något riktigt bra skäl också. Jag hade kunnat säga att jag pluggade halva natten. Vilket jag borde ha gjort. Men nee, inte jag inte. Fattar inte riktigt när ångesten och stressen över mitt matteprov tänkte dyka upp. Nåja, inte så viktigt ändå.

Var och boxades igår, efter ett uppehåll på nån månad. Dessförinnan hade jag typ ett månadslång uppehåll också. Min tränings- och studiedisciplin är ganska lika varandra... Men nu jävlar ska jag ta tag i mig själv (undrar hur många gånger jag har tänkt den tanken på sistone)... Boxning är hursomhelst jävligt roligt och dessutom är det helt sjukt bra träning, för typ allt. Träningsvärken man brukar känna efteråt är inte av denna jord...

Veckan som gått har väl varit gaaanska värdelös. Plugg, plugg och återigen plugg. Hann kolla på "Mitt hjärtas förlorade slag" i måndags. Klart överskattad film. Bra skådisar dock. Saknar väl egentligen någon form av moralisk poäng - förutom att snubben börjar spela piano istället för att slå folk, typ... Men det känns ganska simpelt.

Apropå en annan film jag såg (av Al Gore); VART FAN ÄR MIN VÅR!? Det var ju helt guld att sitta ute och sola på skolgården istället för det vanliga caféteria-hänget. Well, om några veckor drar jag iofs till Barcelona. 20 grader och sol någon?

I lördags var det sjukt kul! Mycket folk man kände, sköna lokaler och fet musik. Billig sprit också (Jag hade ju fyllt år nyligen - då blir man bjuden på lite saker). Nån fick för sig att beställa in en flaska skumpa. Några andra ville inte vara sämre och gjorde samma sak.  Nån började kasta is från en av ishinkarna. Några andra ville inte vara sämre och gjorde samma sak. Iskrig! Jävligt kul och jävligt skevt :)

Aja, måste dra till plugget.

Dagens tips:

Revigör! Trodde inte alls att det skulle fungera så bra! Jag fungerade helt och hållet som en människa på släktmiddagen i söndags - och då var jag ändå väldigt onykter i lördags (fyllesms klockan 04:30). Köp!

Vår!

Solen skiner och skoldagen är slut. Jasiek och hans tre vänner bestämmer sig för att gå till Nytorget och äta glass. Väl framme märker vi att stället med stans godaste glass har stängt. "Vi öppnar igen till våren" står det. Vafan, det är ju vår! Nåja, med Sleven i närmaste hörn går man ju aldrig hungrig. Två paket glass inköpta och så satte vi oss på trottoaren (gräsmattan var typ lerig) och solade. Första gången för i år - garanterat inte sista. Så jävla skönt och mysigt på något sätt. Glassen var god också. Första gången någonsin som jag smakar Ben & Jerry's - jag vet, jag är fett efter. Men jag har alltid tyckt att det verkar lite väl mycket pengar för något att äta - som amerikanerna har producerat. Nåja, inte för att det kändes som att äta glass egentligen (snarare någon sorts tårta) så var det sjukt gott! Välinvesterade födelsedagspengar.
Just det - jag fyllde år. Jättetrevlig tillställning med en massa underbara människor i lördags. Mamma och jag gjorde jääättegod mat och jag fick en massa sköna presenter. Bl.a. en stor bok, eller typ foto-album, med en massa vackra bilder från Paris. Låg och bläddrade i den och lyssna på Pink Floyd hela söndagen. Härlig bakis-syssla.
Imorrn ska jag shoppa. Blir en runda till NG är det tänkt - var annars? Fick presentkort dit också :). Måste köpa jeans. Jag hatar att köpa jeans. Kommer med största sannolikhet inte hitta ett par jeans och köpa upp pengarna på saker jag inte behöver.
I tisdags var jag ute (no shit) och drack öl. Vi skulle ta en öl på Östra - det blev inte riktigt så och sen blev det en liten tur till Spitfire, där det faktiskt blev en öl! Skadan var dock redan skedd. Härlig skoldag i onsdags. Inte. På lördag lär det dock bli värre.
En liten efterlysning också; min studiedisciplin? Någon som har sett den? Sågs senast nån gång i höstas, inte märkt att den var borta förrän nu... Jävla lärare som inte ger en något i tre månader för att sedan chocka med helt sjukt mycket saker. Hur fan ska man hinna anpassa sig till det? Nåväl - tillbaka till labbrapporterna. Skit också.

Beatles är bra musik att plugga till.

Au revoir.


Får man fylleblogga?

Iaf - jag är inte alls trött och har firat min födelsedag med ett gääng sköna människor! Dett bra, börjar smått på Östra - blir ganska full och hänger på till Spitfire såklart. På vägen dit tappar jag en knapp till min rock (hur nu det kunde hända... ) men ahh, Johannes lyckades på nåt jävla sätt att hitta den nån timme senare när jag tvingade honom att fyllesöka efter min värdefulla knapp.

Ska egentligen upp om mindre än sex timmar - får nog se hur det går*!

Bara så ni vet - så tar jag inget som helst ansvar för det jag skriver. Jag har varit påverkad av alkohol två gånger de senaste tio veckorna (idag och i lördags) och kan därför inte klandras för min nivå just nu. Fyllesms är btw the shit!

JAG SKA GÅ TIll PLUGGET IMORRN!

*Jag har stavningskontroll på - därav den lagom felfria svenskan.

Rune - Calabria

Vi hittade på en fet version av den här... Hoppas att nån kommer ihåg vad fan det var :)

GRATTIS!

Grattis 1: Jag själv, som fyller 18 idag.

Grattis 2: DIF som fyller... Ahh, jag är för trött för att räkna ut det.

Har tydligen sjukt mkt att göra i skolan nu, så det blir lite kort sporadiskt bloggande. Bra dag idag (fysikprovet gick helt ok, trots att jag knappt förberett mig) och helgen var också mycket trevlig! Fikade även med en sötnos i fredags...

Oh well, skrev bara det här för att ni ska veta att jag lever osv. Utvecklar lite mer kring de stora händelserna senare...

Wiiie, hinner med att vara lite pretto/diktator också och slänger med ett tips:

Pink Floyd.

Bästa bakismusiken, bästa chill-musiken!

Ahh...

Jag har fan inte tid med att blogga just nu, men pluggandet är såå brutalt tråkigt. Inte för att jag egentligen har satt in mig i det än, men ändå. Reserapporten får vänta... Iofs lär jag skjuta på det så pass länge att det ändå inte finns nån idé att skriva. Den risken hoppas jag att alla ni är medvetna om...

Blir ivägtvingad av skolan på nån fysikföreläsning imorrn kväll på KTH. Lagom spännande. På torsdag ska jag gå och se Dödsdansen på Dramaten. Fett kulturellt - jag vet! Egentligen har jag ingen större lust att gå, från början trodde jag att det var något som min svensklärarinna tvingade oss att se, men tydligen så är det frivilligt. Fast om jag inte går så kommer hon säkert anmärka på det och sänka mitt betyg med förklaringen att jag visar kass attityd genom att inte gå. Det var säkert därför jag inte fick top grades av henne i ettan - jag gick inte på nån tråkig teater. Betygen hade absolut inget med min lathet att göra ;)

Bra, nu har jag flummat bort ännu mer viktig pluggtid. Hann iofs lyssna igenom Kaiser Chiefs nya skiva ytterligare en gång. Fortfarande lika sömnig och tråkig.
Ladda ner VA-Bezs_Madchester_Anthems_(Sorted_Tunes_From_Back_In_The_Day) istället, där snackar vi en riktigt skön skiva!

Måste även tillägga att jag vann över Deniz på både patiensduellen och irl-kortspelet "Stress", helt sjukt bra gjort av mig! Vi vann även mot Jenny och Leonora på "Tecken". Kortspel är en mycket underskattad social aktivitet. Blev en mysig måndagseftermiddag med scones och te. Planen var att vi skulle plugga hela eftermiddagen - resultatet blev att vi fortfarande inte hade öppnat böckerna när det var dags att rära sig hemåt.

Ehh ahh, trodde att jag behövde plugga kemi, men jag kom på att provet egentligen är sjukt simpelt och att jag egentligen redan kan allt. Mer slösurfande för mig ikväll med andra ord (orkar inte läsa på om miljöproblem i biologiboken)

Får se när jag har lite tid över att skriva nästa gång, kan hända att ni får klara er utan mina visa ord ända fram till typ... Söndag. Men håll ut - ni kan klara det!

Puss

*Suck*

Jaha, då var man hemma i gråa, slaskiga, dystra, mörka och sömniga Sverige.

Feeeet resa som vanligt, skriver om den lite senare - när jag är pigg (hemresan var självklart försenad - kom hem fyra i natt) och inte har en massa tvättstugor, läxor och lägenhetsstädningar att ta hand om.

Dagens resetips:

ALPERNA! Åk dit fort som fan om ni inte har varit där. The closest place to heaven typ...