AJ

Första boxningsträningen på ett halvår igår. Slutade med helt fuckad knoge som ska röntgas imorn. Woho!

Högerhanden är mao halvt ur funktion och därför pallar jag inte skriva nåt.

Ciao!

ps. Jag ska nog börja med yoga eller nåt annat lugnt och fridfullt där man inte kan skada sig alltför mycket. ds.

Helg

Fredag

Kortkort dag i skolan
Träffa mormor som fortfarande är sjuk, stackarn.
Måla om i brorsans och hans flickväns nya lägenhet. Skriva DIF i flera lager och hoppas på att det kommer att synas i framtiden.
TV-spelskväll hos Steffe. Fett kul!

Lördag

Trötthet
Jobb
Hockey
Hem och sova
Födelsedagsfest
TV-spel (igen)

Söndag

Trötthet
Träna med pappa
Sjuk trötthet
TV-spel (vi, eller jag iaf, börjar bli beroende av PS3)
Middag hos mormor, som jag lyckas somna på
Hem och städa, tvätta, inte plugga, surfa och slökolla på tv
Inte sova

Helgens hyllning går givetvis till Steffe, som jag i princip har bott hos sen i fredags.

Nyårlöften

  • Börja träna
  • Inte festa tills alpresan
  • Slut feströka
  • Börja plugga

Så såg listan ut från början. Men nyårslöften är ju alltid orealistiska, man lägger ribban högt och försöker faktiskt uppnå målen. Man misslyckas givetvis, men i försöket att hålla sina löften ändrar man ändå sina vanor en hel del. Vil man trappa ner på t.ex. snus så är det bättre att försöka sluta helt och hållet (misslyckas man så har man ändå lyckats trappa ner) än att bara försöka trappa ner (misslyckas man då är man ju helt enkelt nikotintorsk). Det är rätt uppenbart att det är så det funkar (jag gör det iaf), men jag tänkte bara förklara mina högst orealistiska löften - särskillt det där om skolan.

Hur har det gått då?

Jag har faktiskt börjat träna. Jag har faktiskt inte slutat varken festa eller feströka och jag har inte börjat plugga. Däremot har jag trappat ner rätt rejält (!), förutom på pluggandet (det går inte att trappa ner på något man inte gör), så jag är ändå rätt nöjd med mig själv. Jag har tom lärt mig att gå ut, dricka två öl, och ändå ha jävligt kul.

Den här veckan nyårslovar jag att träna måndag, tisdag, onsdag, fredag och söndag. Det lär bara bli måndag, onsdag och fredag. Men ändå. Formen kommer att vara toppad om tre veckor i Chamonix!

När man tappar tron på mänskligheten...


...eller bara vill garva.

http://stureplansvackraste.blogspot.com
www.blondinbella.se

Ingen...

lust att plugga biologi breddning.
lust att plugga fysik breddning.
chans att somna ikväll.
förmåga att kunna gå vidare, glömma.
lust att glömma.
disciplin.
motivation, till i princip allt.
större poäng med det här inlägget.

Kan det bli vecka 8 snart?

Tisdag

Det finns inget bättre än att unna sig följande på morgonen; när mobilens alarm ringer flyttar man tummen lite till höger, så att man, istället för att försöka överleva dagen med två snoozningar, helt enkelt stänger av alarmet, sluter ögonen och vaknar långt senare. Det här sättet att vaknar gör även att man slipper dubbeltimmen i religion med en lärare man - milt sagt - ogillar.

När man sedan har slöat igenom de två resterande lektionerna i skolan kan man råda bot på sitt dåliga humör - orsakat av att inte ha gjort något vettigt alls under hela dagen - genom att åka och hälsa på mormor (som har legat hemma sjuk i en vecka), handla mat åt henne och äta mellanmål tillsammans.

Därefter går man hem, glömmer bort att besöka tvättstugan - vilket man givetvis får skit för av mamma senare, äter nåt litet och sätter sig i fåtöljen framför datorn och slår på filmen Juno. Efter det kollar man på Death of a funeral och sedan, för att avrunda den spontana filmkvällen med Simon, sitter man och beundrar hur jävla läskigt hård Viggo Mortensen är (samt vilka sjukt snygga solglsasögon han har) i Eastern Promises.

En bra dag helt enkelt.

Måndag

186264-6


Skola, trötthet, skoltrötthet, eftermiddagstristess och sedvanligt småtjafs med mamma.

Söndag

Klockan 9 vaknar jag, helt utsövd. Inte en enda snoozning (minns inte senaste gången det hände). Rent impulsivt tänder jag lampan, sträcker mig efter Flyga Drake och ligger och läser i någon timme tills pappa knackar på dörren och kommer in med ett glas färspressad apelsinjuice. Det fula plastglaset töms relativt fort och jag noterar att pappa faktiskt lyssnat på mitt råd om att inte nödvändigtvis ha i allt jävla fruktkött som brukar bli kvar i pressen. Jag drar på mig morgonrocken och går till köket, slår mig ner vid bordet och ordnar en smörgås bestående av grekiskt lantbröd, olivolja, havssalt, en tomatskiva och whiskeycheddar. Till det avnjuts en kopp nybryggt kaffe (vår lilla kaffebryggare är ett underverk) och DN:s kulturdel. Efter en halv minut byter jag till sportdelen. Palla vara pretentiös. Resten av förmiddagen spenderas i soffan, oförmögen att slitas ifrån Hosseinis bok (har ni inte läst den, så läs den). Runt ett är det dags att säga hej då till pappas lite halvt inflyttade flickvän (vad använder man för ord när det inte är tonåringar det rör sig om?) Därefter rör jag och pappa oss mot Forsgrenska för den nyligen påbörjade söndagstraditionen - gym, bad och bastu. Middagen består till stor del av överbliven mat från lördagens mycket angenäma kulinariska upplevelse.

Kvällen spenderas tillsammans med J&J i Bergshamra, spelandes Monopol och Playstation med tillhörande vattenpipa, popcorn och Schweppes. Soft.