En viktig insikt

Det var alldeles för länge sedan jag var på Baba Sonic sist. Man har ju aldrig haft en tråkig kväll på Baba. Onsdag lockar.

But for now...


8 timmar...

...framför datorn, 10 koppar kaffe, 5 timmars sömn och en del youtube-tittande senare är jag klar med min biologirapport! Den blev inte särskilt bra, men det känns inte riktigt så viktigt när min deadline är om någon timme. Nu återstår endast en bokrecension av Lilla Prinsen på franska. När jag har lämnat in den är jag klar. Med allt.

Men först ska jag iväg till Zinken och spela fotboll.

Istället för att råplugga...

...kan man ju dricka kaffe, lyssna på Axwell-mixar och filosofera över följande video.



Någon annan som fick en "wow"-känsla? Nog för att man visste det mesta redan (även om jag sovit bort mestadelen av Fysik Breddning), men sättet som videon framför informationen får en verkligen att fatta. På riktigt.

Eller så är det bara jag som borde gå och lägga mig. Alternativt fortsätta skriva min biologi-rapport.

Västkusten

Det är där jag har hängt de senaste dagarna. Fältkurs i biologi breddning hette det. Mestadelen av tiden spenderades, sovandes i solen, på en båt. Sjuuuukt jobbigt! Utöver det har jag hunnit bejaka mitt barnasinne ordentligt - bäst att göra det innan det är för sent. Jag har lärt mig att stå på händer (vilket kostade mig en stor reva i mina nästmest favoriserade jeans), lekt "burken" för första gången på massor av år (vilket kostade mig en stor reva i mitt nästmest favoriserade knä) och så har jag spelat en hel del rundpingis (vilket kostade mig en stor svullnad på min mest favoriserade fot).

Jag har insett att jag nog borde avhålla mig från fysisk aktivitet.

Nu är jag hemma, utvilad och redo för en sista kraftansträngning i skolan innan betygen sätts på fredag. Efter det är jag fri. För alltid.

Street Art

Det här var ganska coolt

Mopedmaraton?

Jag sitter på jobbet och slösurfar, då det åker förbi hundratalet mopeder i olika färger utanför fönstret.

Någon som har nån koll på varför? Det såg coolt ut i alla fall...

Dagens låt: The Kooks - Ooh La

De är grymma, frågan är varför de måste åka till Arvika, av alla festivaler. De är nog det enda bandet jag faktiskt blir lack över att missa i sommar. Kanske Death Cab också...

Men vad fan, Manu Chao ska ju till Peace&Love!



På ICA

Jag tar ett steg i sidled och efter två sekunder går en man in i mig. Tystnad.

"Oj, ursäkta." Säger jag med en irriterad ton.
"Nej, det är lugnt, du kan ju inte ha ögon i nacken." Svarar mannen med ett leende.

Nej, jag vet, men du har ögon i ansiktet, ditt jävla mongo.
Tänkte jag.

Hade snubben verkligen så dålig reaktionsförmåga, eller ville han bara jävlas? Jag hänvisar återigen till den där låten som jag har haft på hjärnan ett bra tag nu.

"...all I wanna do is......and take your money."

Youtube är världens bästa tidsfördriv

Det här är kul.



Särskilt den sista grejen chauvinisten säger.

...och nej, jag håller inte med honom.

Bara lite :)

Save me from tomorrow

Ångest. Grov pollenallergi.

Jag har försökt plugga till mitt kemiprov hela dagen, men det finns absolut ingen motivation där. Sprang förbi byggnadsområdet vid Stadion också, där alla Overaller sitter och dricker öl, sjunger och bygger inför Qarnevalen. Det verkar hur mysigt som helst. Det kanske blir roligare i höst.

Ikväll blir det derbyfotboll på tv, vilket känns helskumt. Bira med polare och lite PS3 på det, innan det är dags att gå på skiva igen. Försöka att fokusera på något annat.

Men först, Subway-middag. Chicken Teriyaki verkar spännande.


Den här låten har jag haft på hjärnan i en vecka nu.



Lite irriterande.

Woop woop

Det har varit dåligt med bloggandet på sistone. Ni får ha överseende - jag har haft fullt upp med att ligga och läsa Lasermannen i min soliga trädgård om dagarna och studentskivedansat till Rhytm of the Night om nätterna.

Det kanske blir bättre inläggsfrekvens snart. Men antagligen inte.