Jag vill bo i Barcelona

Vilken jävla underbar stad det är. Allt finns där. Allt. Vackra torg, mysiga parker, grymma nattklubbar, lugna skogspromenader med fantastisk utsikt, god mat, mängder av människor, avslappnade människor, sandstrand, värme, musik, musik och musik. Starbucks.


and we don't care about the young folks
talkin' bout the young style
and we don't care about the old folks
talkin' 'bout the old style too
and we don't care about our own folks
talkin' 'bout our own stuff

*visslar*

Håltimme

Ta en bok. Gå till Mosebacke Torg. Sätt dig i gräset. Läs.

Njut.

Zzz

Skönt att jag kom hem inatt vid två, häver i mig ett par liter citronvatten och inser att jag inte vet var nycklarna till mitt jobb är. Väckarklockan ställes på 08:00 för att jag, om nödvändigt, har tid över för att åka hem till morsan på morgonen och leta reda på nycklarna. Det behövdes inte. Bästa mamma som hittar nycklarna och lämnar av dem! Mer sömn för mig... Nu är det bara en halvtimme kvar och sedan har jag kämpat mig igenom ännu en bakisdag på jobbet. Jag har inte ätit lunch heller. Jag fick för mig att jag verkligen måste gå iväg på lunchen och köpa en vit skjorta. Jag hittade ingen skjorta, tog lite väl lång lunch och har suttit hungrig hela dagen nu (eftersom jag inte pallade käka någon ordentlig frukost bakis). Men ahh iaf, snart har jag fixat ihop alla fina klädesplagg inför morgondagens bröllop. Lite tattigt att typ låna allt av typ alla, men ändå. Jag har inte rååååd. Just nu iaf. Barcelona väntar ju efter helgen. Galet taggad. Shit, vad fort tiden har gått. Sommaren har som vanligt bara flugit förbi. Men nu är det bara ett år kvar, sen är ju varenda dag sommarlov! Ehh...

Nu ska jag dricka mer vatten. Min nyaste upptäckt är att vatten ur sånadära vattenfontäner som man brukar ha på kontor (såna som bubblar en jävla massa när vattnet rinner ut) är jävligt mycket godare än kranvatten. Nu vet ni det.

Rolling Stones - Paint it black.

ps. Jag har faktiskt börjat fila på ett inlägg om Arvika. Det kommer nog landa lagom till jul. ds.

Jag kände för att lyssna på Kent...

... inte för att jag nyligen styrt biljetter till deras konsert. Eller jo, delvis därför. Men främst för att det inte är så bra just nu. Det kan fan inte vara bra om man sitter och lyssnar på Mannen i den Vita Hatten mitt i sommaren. Men det gör jag.

Det tog slut.



Nu ska jag nyktra till, sova ett par timmar, slänga i mig lite kaffe och sedan dra ut mot Kaknäs för att lira i årets största fotbollsturnering!

YUFC YUFC YUFC!